Čo priniesla novela zákona o doplnkovom dôchodkovom sporení v praxi? - Hvojník, Igor
Určovanie výšky príspevkov zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové sporenie zamestnanca. Zánik doplnkového dôchodkového sporenia. Nárok na dávky doplnkového dôchodkového sporenia. Uplatnenie nároku na dávky doplnkového dôchodkového sporenia. Zmena odplát doplnkovej dôchodkovej spoločnosti (DDS) a úhrady nákladov z majetku v doplnkovom dôchodkovom fonde. Zmeny v oblasti dávkového plánu DDS. Osobné účty účastníkov a poberateľov dávok.