Context debate on EU regional policy after 2013 + - Ivaničková, Alžbeta
Politická súvislosť kohéznej politiky. Niektoré problémy regionálnej politiky EÚ po roku 2013. Potenciál kohéznej politiky po roku 2013 - výsledky diskusií členských štátov. Cieľ politiky. Konkurencia a konvergencia. Oblastné ciele kohéznej politiky. Teritoriálna kohézia a kooperácia. Manažment kohéznej politiky.