Čas odvážných kroků jak mohou banky dosáhnout vysoké výkonnosti do roku 2012 i dále? - Beran, Karel
Analýza výskumu spoločnosti Accenture vo viacej než 150 bankách na celom svete. Nové obchodné a operačné modely. Stimuly pre obnovenie a ziskovosť. Dosiahnutie vysokej výkonnosti pred a po roku 2012. Efektívne riadenie zákazníkov.