Sociálny podnik na podporu vstupu a zotrvania na trhu práce znevýhodneného uchádzača o zamestnanie - Janušová, Mária
Podpora zamestnávania znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie a uchádzačov o zamestnanie v sociálnom podniku, vrátane podmienok priznania postavenia sociálneho podniku legislatívne upravené zákonom č. 5/2004 Z.z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Kto sú znevýhodnení uchádzači o zamestnanie. Zriaďovanie sociálnych podnikov na podporu začleňovania na trh práce znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie. Priznanie postavenia sociálneho podniku. Podpora vytvárania a udržania pracovných miest v sociálnom podniku. Pilotné projekty na podporu vzniku a sieťovania sociálnych podnikov.