Komunikace bank se zákazníky po e-mailu se stále zlepšuje elektronicky se zákazníky komunikují nejlépe největší banky - Kunc, Kamil
Elektronická komunikácia medzi bankou a klientom sa stala obojstranne výhodnou alternatívou moderného spôsobu komunikácie. Výskumný projekt agentúry STEM/MARK v ČR. Model eCPI (e-mail Customer Performace Index). Otázky z oblasti retailového bankovníctva. Hodnotenie poradia e-mailovej komunikácie v českých bankách.