Využitie metódy licenčnej analógie pri stanovení hodnoty ochrannej známky - Kardoš, Peter
Detailné rozpracovanie metódy licenčnej analógie ako rozhodujúcej metódy využívanej na stanovenie hodnoty ochrannej známky. Odporúčania k prístupom a riešeniu jednotlivých problematických okruhov.