Jediné čo sa vyplatí, je byť ku klientovi férový s Róbertom Bohyníkom o potrebe regulácie a správe inštitucionálnych fondov - Škriniar, Pavel, 1979-
S Róbertom Bohyníkom, generálnym riaditeľom a predsedom predstavenstva ING Investment Management (C.R.), o regulácii a správe inštitucionálnych fondov ako aj o vzťahoch s finančnými inštitúciami.