<The> regional policy within knowledge economy - theoretical-methodological circumstances - Tvrdoň, Jozef
Základné charakteristiky súčasnej regionálnej politiky. Zmeny v technológiách. Demografické zmeny. Verejné financie. Regionálne disparity. Inštitucionálne zmeny. Zmeny v nástrojoch regionálnej politiky. Závery a možné dôsledky pre Slovensko. Podpora vedomostí a úloha regionálnej politiky.