Teoretický pohľad na hospodársku a menovú úniu - Bartánusová, Milada
Rozhodovanie o zavŕšení procesu hospodárskej a menovej únie. Voľba optimálneho scenára prijatia spoločnej meny. 3 scenáre voľby vstupu do menovej oblasti : madridský scenár, prístup big bang, gradualistický prístup - ich výhody a nevýhody.