Žijte LOHAS - vytvořte nový tržní segment - Hudský, Aleš
Zdravý a udržateľný životný štýl, ekologické myslenie - nový životný štýl LOHAS. Skratka LOHAS z anglických slov - lifestyle of health and sustainability. Veľkosť trhu LOHAS. Produkty, ktoré stúpenci tohto životného štýlu nakupujú. Odraz životného štýlu vo vzťahu k sebe, svojmu okoliu a v spotrebiteľskom správaní. Zodpovedný prístup firiem vo všetkých fázach životného cyklu výrobku. Ako využiť LOHAS v období krízy. LOHAS v kozmetike, v nábytkárstve a v spotrebnom tovare. Obmedzenie spotreby energie.