Pozor děti, přichází bio rarášek - Hudský, Aleš
Projekt v Českej republike - bio rarášek s cieľom zoznámiť širšiu verejnosť s ekologickým poľnohospodárstvom a jeho produktami. Darčeky a propagačný materiál venovaný deťom v materských školách. Projekt Ovocie do škôl - získať informovanejšiu a vzdelanejšiu populáciu, ktorá sa bude zaujímať o svoje zdravie a tým vzrastie aj konzumácia ovocia a zeleniny.