Čo s akciami, je iba na akcionárovi kroky k zisteniu ceny "bezcenného" cenného papiera - Václavík, Martin
Fond národného majetku a predaj či darovanie akcií z kupónovej privatizácie. Zákonom stanovená lehota predĺžená do konca roka 2010. Centrálny depozitár a nový cenník spoplatňovania účtov. Rady akcionárom ako postupovať a na koho sa obrátiť pri zisťovaní hodnoty cenných papierov z kupónovej privatizácie.