Obchodné priestory majú azda najhoršie za sebou európsky maloobchodný trh - svetlo na konci tunela? - Češek, Dominik
Dôsledky globálnej finančnej krízy a prestavby v priemyselnom odvetví spôsobili ekonomické spomalenie. Európske ekonomiky a pokles európskeho HDP. Makroekonomické ukazovatele a kritéria výkonu maloobchodných aktív. Rozdiely v ekonomickej a maloobchodno-predajnej výkonnosti v regionálnom porovnaní. Normy NUTS2 vypracované Európskou úniou. Dlhodobé vyhliadky európskeho maloobchodného trhu.