Čína spomaľuje dopyt po surovinách vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Výpredaje na komoditných trhoch postihli najznámejšie komodity. Informácie z Číny o zámere tamojšej centrálnej banky. Prezident USA Barack Obama chce sprísniť reguláciu bánk. Výnimky medzi základnými surovinami, ktorým sa zvýšila cena. Medzinárodný menový fond a ekonomický rast. Rozvíjajúce sa ekonomiky. Komoditný index RICI. Zmeny cien komodít a aktuálne ceny.