Struktura evropských ekonomik z pohledu meziodvětvových zpětných vazeb - Kaštan, Milan
Analýza spätných väzieb zameraná na štruktúru vybraných európskych ekonomík. Údaje zo symetrických input-output tabuliek (SIOT) z databázy Eurostatu. Hodnoty medziodvetvových spätných väzieb a ich previazanosť v jednotlivých priemyselných odvetviach.