Vzťahové aspekty kvality a environmentalistiky - Lichnerová, Linda
Autorka poukazuje na prepojenie dvoch noriem – ISO 9001:2008 a ISO 14001:2004, čiže na prepojenie systému manažérstva kvality a environmentálneho systému manažérstva..