K účasti Slovenska na Siedmom rámcovom programe EÚ - Svatý, Fedor
Situácia vo vedeckovýskumnej oblasti SR usmernenej odporúčaniami siedmeho rámcového programu EÚ, zvlášť s prihliadnutím na enviromentálne podmienky a vplyvy. Autor upozorňuje na prierezový charakter enviromentálnej politiky EÚ nielen v regionálnom, ale hlavne odvetvovom zmysle.