Všeobecne uznávané účtovné zásady a ich aplikácia v praxi účtovníctva - Dubielová, Veronika
Teoretické východiská účtovných zásad. Historický vývoj účtovných zásad. Klasifikácia a charakteristika účtovných zásad. Aplikácia účtovných zásad v praxi účtovníctva. Bilančná politika. Etický aspekt aplikácie všeobecne uznávaných účtovných zásad.