Obchodno-podnikateľské služby ako kľúčový faktor rastu zamestnanosti v Bratislave - Holubcová, Ivana, 1982-
Ekonomický a funkčný význam obchodno-podnikateľských služieb. Štruktúra a rozsah týchto služieb v Bratislave ako metropolitnom centre. Strategické plány rozvoja metropolitných centier na regionálnej úrovni. Vplyv obchodno-podnikateľských služieb na rast zamestnanosti v Bratislave. Ekonomické činnosti v regiónoch Slovenska.