Biopalivá vo svetle novoprijatých smerníc EÚ - Varga, Mikuláš
Dosiahnutý stav postupného nahrádzania fosílnych motorových palív biozložkami v podmienkach Slovenskej republiky. Implementácia smerníc Európskeho parlamentu a Rady 2009/30/ES o kvalite palív a 2009/28/ES o podpore využívania energie z obnoviteľných zdrojov energie v SR. Zoznam STN na automobilové palivá s obsahom biozložky.