Klimatická zmena a dôsledky klimatických zmien - Lapin, Milan
Ovplyvňovanie klímy človekom. Skleníkový efekt atmosféry. Antropogénna emisia skleníkových plynov. Otepľovanie a súvisiace klimatické zmeny. Návrhové hodnoty. Ako sa môžu zmeniť návrhové hodnoty a čo môžeme urobiť.