Informačná hodnota národného portálu cestovného ruchu slovakia. travel - Kollár, Igor
Rozvoj cestovného ruchu a prepojenie na získavanie a využívanie informácií. Uplatňovanie a využívanie výpočtovej techniky a IKT v cestovnom ruchu označuje pojem informatizácia alebo elektronizácia cestovného ruchu. Národný jednotný informačný systém cestovného ruchu Slovenskej republiky, internetová adresa www.slovakia.travel. Informačná hodnota a jazykové mutácie portálu slovakia.travel.