Niektoré poznámky k hospodárskej kríze - Sivák, Rudolf, 1955-
Stručné poukázanie na príčiny krízy a na formulovanie východísk pre predchádzanie kríz najmä z hľadiska ekonomickej teórie. Prečo kríza vznikla, príčiny krízy, kto zlyhal.