Nechat za sebou stopu - Focht, Miroslav
Vodcovstvo (leadership) je v dnešnej dobe veľmi frekventované slovo. V čom je podstata leadershipu, aké vlastnosti by vodca mal mať, transakčný a transformačný leadership.