Manažeři na volné noze v centru pozornosti - Kazdová, Alena
Interim management - krátkodobo najatý (poverený, dosadený, delegovaný) manažér preberie úlohy a kompetencie spojené s danou funkciou a alebo pokračuje v práci svojho predchodcu, alebo implementuje zmeny definované projektom, pre ktorý bol vybraný. Súčasnú vlnu oživenia záujmu o interim manažérov vyvolala ekonomická kríza. Certifikovaní interim manažéri verzus predsudky.