Zdroje financovania investícií podnikov v Slovenskej republike v porovnaní s krajinami OECD - Sivák, Rudolf, 1955-
Analýza a zdôvodnenie štruktúry financovania nových investícií v podnikoch SR. Porovnanie s priemerom vybraných krajín OECD. Formulácia vhodných opatrení na stimuláciu investícií a zlepšenie podmienok ich financovania.