Dôvody, predpoklady a formy internacionalizácie podnikania agropotravinárskych podnikov - Mura, Ladislav
Problematika internacionalizácie podnikania malých a stredných podnikov v agropotravinárskom komplexe. Súčasný svetový trend a zmena komoditnej štruktúry medzinárodného obchodu. Dôvody a príčiny vstupu na zahraničné trhy ako aj pôsobenie na jednotlivých trhoch. Internacionalizačný proces potravinárskych podnikov na Slovensku.