Vývoj makroekonomické výkonnosti regionů v ČR - Nováková, Monika
Regionálny rozvoj a ekonomika Českej republiky po vstupe do Európskej únie. Zhodnotenie makroekonomickej výkonnosti krajov v Českej republike. Metóda top-down v ČR a vplyv na hodnotu HDP v PPS. Metóda bottom-up a možnosti využitia zdrojov na regionálnej úrovni. Dynamika vývoja makroekonomickej výkonnosti prostredníctvom hodnôt regionálneho HDP.