Substantívna časť verbo-nominálneho spojenia v nemeckom ekonomickom texte - formálna analýza - Seresová, Katarína, 1967-
Derivačné hľadisko skúmania substantív vo verbo-nominálnych spojeniach. Morfologické hľadisko skúmania substantív vo verbo-nominálnych spojeniach. Syntagmatické hľadisko.