Ožije mobilní marketing? - Frey, Petr
Kampane cez mobilné telefóny v roku 2009 na okraji záujmu českých spoločností. Preferovanie SMS a MMS správ v rámci kampaní a spotrebiteľských súťaží. Príklad mobilného marketingu v automobilovej spoločnosti BMW. Individuálne zacielenie kampane. Mobilný internet.