Kohézna politika EÚ vo vzťahu k Slovenskej republike - Ács, Daniel
Súčasný stav regionálnych rozdielov na Slovensku. Názory jednotlivých členských krajín na výzvu Európskej komisie k Štvrtej správe o hospodárskej a sociálnej kohézii (2007). Miesto SR v politike súdržnosti EÚ po roku 2013.