Osobná komunikácia - obchodné rokovanie - Ondrčková, Eva
Príprava a otvorenie obchodného rokovania. Obchodné rokovanie - osobnosť partnera. Ukončenie obchodného rokovania. Najčastejšie témy obchodných rokovaní. Pravidlá medzinárodného obchodného styku.