Analýza současného stavu dividendové politiky ve vybraných a.s. v ČR - Kráľovič, Jozef
Úloha dividendovej politiky. Dividendové teórie a typy dividendovej politiky. Analýza vyplácania dividend vybraných akciových spoločností v Českej republike.