Regulácia prirodzených monopolov v SR a ČR - Michalcová, Zuzana, 1984-
Dokonalá konkurencia a monopol - krajné prípady, medzi ktorými sa nachádzajú trhové štruktúry s rôznym stupňom dokonalej konkurencie. Vývoj v oblasti regulácie prirodzených monopolov v Slovenskej republike. Regulácia prirodzených monopolov v súčasnosti. Úrad pre reguláciu v sieťových odvetviach. Vývoj regulácie prirodzených monopolov v Českej republike.