Integrovaný manažment krajiny a jeho nástroje - Miklós, László
Integrovaný prístup k ochrane prírody a prírodných zdrojov a krajinná ekológia. Krajinná ekológia, krajinnoekologické plánovanie a integrovaný manažment. Nástroje integrovaného manažmentu krajiny. Inštitucionálna podpora integrovanej starostlivosti o krajinu. Koncepcie manažmentu krajiny. Integrovaný manažment krajiny a integrované priestorové informačné systémy.