Aktuálne trendy vývoja finančných trhov a ekonomík - Bikár, Miloš, 1973-
Príčiny finančnej a hospodárskej krízy. Kanály, ktorými kríza preniká do reálnej ekonomiky. Zotavenie ekonomík po hlbokej recesii. Zvýšená regulácia bankového sektora a ratingových agentúr.