Free cash flow modely v procese ohodnocovania podnikov - Hrvoľová, Božena
Využívanie modelov free cash flow v rámci výnosovej metódy pri ohodnocovaní podnikov a ich majetku. Model FCF entity. Model FCF APV (Adjusted present value). Capital CF model. Model FCF equity.