Personal selling on foreign industrial markets on the example of Finland - Pabian, Aleksander
Fínsko ako krajina ktorej kultúrna jedinečnosť ovplyvňuje spôsob a realizáciu osobného predaja. Všeobecné činnosti získavania zákazníkov v zahraničí. Nástroje zmiešanej podpory predaja na špecifických priemyselných trhoch. Zahraničná reklamná kampaň. Výsledky výskumov osobného predaja vo Fínsku.