Globalizácia alebo preteky ku dnu? - Blaha, Ľuboš
Postavenie sociálneho štátu je pre modernú spoločnosť naďalej kľúčové. Problémy a možnosti sociálneho štátu v prostredí globálnej ekonomiky. Sociálny štát treba chrániť. Nezmyselnosť tézy, že sociálny štát bráni ekonomickému rozvoju. Argumentácie neoliberalistov. Silná podpora verejnosti pre sociálny štát a sociálnu spravodlivosť. Koordinácia sociálnej politiky.