Financial condition of small and medium rural enterprises situated in Warmia and Mazury - Ratajczak, Marcin
Okolnosti a funkčná schopnosť malých a stredných podnikov vo vojvodstve Warmia-Mazuria v Poľsku. Finančná situácia a analýza obchodných spoločností. Typy aktivít a prevedenie rozhodujúcich činiteľov. Sociálno-ekonomické vzťahy. Charakteristika populácie.