Vplyv hospodárskej krízy na prijímanie rozhodnutí orientovaných do budúcnosti - Tóthová, Alena, 1968-
Najpálčivejší problém podnikov v súčasnej dobe - veľký tlak trhu na náklady. Prístupy umožňujúce dlhodobo riadiť náklady - Target costing, procesné plánovanie a plánovanie podľa čiastkových činností (Activity based budgeting). Problematika viazaných nákladov. Vypracovanie dlhodobého finančného plánu. Príklad kalkulačného listu - Target costing.