Turizmus je produktom tisícok rúk - Kerekeš, Juraj
Nová stratégia rozvoja cestovného ruchu do roku 2013 schválená slovenskou vládou v máji 2007. Potreba starostlivosti o vzhľad mesta alebo obce. Mobilizácia ľudského potenciálu. Štát sľubuje podporu rozvoju cestovného ruchu. Schvaľovanie návrhu zákona o podpore cestovného ruchu.