Daňové stimuly ako nepriama podpora výskumu a vývoja - Vavrová, Katarína, 1960-
Charakteristika nepriamej fiškálnej podpory výskumu a vývoja. Nepriama podpora výskumu a vývoja - štátna pomoc a daňové stimuly. Opatrenia pre podporu výskumu a vývoja v Európskej únii.