Aký kraj, taký mrav - i samospráva - Klimovský, Daniel
Miestne parlamenty a vlády sú rozvinutím modelov obecnej samosprávy. Podoby miestnych vlád. Rôznorodosť prameniaca v členitosti. Redukcia na tri modely. Španielska diferenciácia. Severské tradície a experimenty. Výsledky nórskej reformy. Slovenský model.