Teoretické súvislosti hodnotenia nástrojov environmentálnej politiky - Šebo, Juraj
Environmentálna účinnosť ekonomických nástrojov. Ekonomická efektívnosť ekonomického nástroja. Príjmy z ekonomického nástroja a ich použitie. Akceptovateľnosť nástroja environmentálnej politiky rôznymi záujmovými skupinami.