Zdravotné a sociálne poistenie doktoranda v dennej forme doktorandského štúdia - Strýčková, Jolana
Postavenie doktoranda v dennej forme doktorandského štúdia - výrazne zmenené od 1.9.2007. Súčasné postavenie doktoranda v dennej forme štúdia z pohľadu zákonov: o vysokých školách, o zdravotnom poistení, o sociálnom poistení, o dani z príjmov a podľa zákona o prídavku na dieťa.