Plnenie povinnosti zamestnávateľa zamestnávať povinný podiel občanov so zdravotným postihnutím za rok 2009 náhradným spôsobom - Strýčková, Jolana
Povinnosti zamestnávateľa pri zamestnávaní občanov so zdravotným postihnutím podľa zákona o službách zamestnanosti. Započítanie zamestnancov do celkového priemerného evidenčného počtu. Výpočet celkovej ceny práce. Pravidlá pre započítanie zamestnancov so zdravotným postihnutím. Odoberanie výrobkov od chránenej dielne. Vzájomná kombinácia plnenia povinností a predloženie ročného výkazu. Príklady z praxe.