Porovnanie miery ekonomického rastu Slovenskej republiky s vybranými krajinami Európskej únie - Kováčiková, Petra
Vývoj miery ekonomického rastu v Slovenskej republike. Porovnanie miery ekonomického rastu SR s krajinami Európskej únie, ktoré vstúpili do EÚ v roku 2004. Zmeny v ekonomickom raste. Ako finančná kríza zasiahla jednotlivé krajiny EÚ.