Ukazovatele a systémy ukazovateľov ako obsahová dimenzia manažérskeho reportingu - Budinský, Michal
Definovanie manažérskeho reportingu a vymedzenie základných dimenzií jeho tvorby. Ukazovatele podnikovej výkonnosti. Finančné ukazovatele. Pojem Value reporting - hodnotovo orientované výkazníctvo. Systémy ukazovateľov podnikovej výkonnosti. Systém selektívnych ukazovateľov. Finančno-hospodárske systémy ukazovateľov. Balanced scorecard. EFQM-systém.