Zhodnotenie konkurencie na slovenskom bankovom trhu - Střelecká, Zdenka
Konkurencia v bankovom sektore. Meranie konkurencie. Herfindahlov index. Hirschmanov index. Konkurencia na slovenskom bankovom trhu. Alternatívny spôsob určenia konkurenčného prostredia.